Ja han arribat! Novetats Moustache 2017

Ja han arribat! Novetats Moustache 2017

Moustache ha presentat el catàleg Season 6 per a la propera temporada 2017 i la veritat és que les noves bicicletes presenten prestacions molt molt xul·les.

Un dels aspectes més importants a destacar és el concepte Hidden Power. Les noves Moustache integren al màxim la bateria en el quadre de la bicicleta, quedant totalment oculta i protegida de les inclemències del temps i el terreny. Una altra de les grans novetats és l’ús de quadres de carboni amb fibres Toray T700 de gran qualitat, permetent que les noves e-mtb siguin molt més lleugeres.

Com és el cas de la nova Samedi 27/9 Trail Limited de doble suspensió que conté una bateria de 500W i pesa, ni més ni menys, que 19.9kg.

La fibra del quadre de carboni permet un estalvi de 890 grams respecte al quadre d’alumini, així com obtenir una major rigidesa.

Aquesta e-mtb juntament amb la Samedi 27 Trail 9 i la Samedi 27 Race prometen ser les grans estrelles de la propera temporada, gràcies a les avançades novetats des d’un punt de vista tecnològic i els muntatges que la firma ha implementat en aquests tres models.

Les noves Moustache tenen el cos i l’autonomia necessaris per desplaçar-se per rutes complexes mentre es gaudeix de la naturalesa i els quilòmetres.

Les novetats no acaben aquí… si estàs buscant una e-bike per desplaçar-te a través de la ciutat, tenim les noves urban Moustache que t’encantaran.

Porten incorporat un manillar sobre elevat per auna  major comoditat i facilitat. Cada angle està optimitzat al màxim amb l’objectiu d’aconseguir una estètica refinada i dinàmica. Moustache ha millorat la neutralitat de la plataforma de suspensió per no perdre ni un watt de potència. També han incorporat una nova corba de compressió per a una suspensió més sensible a l’inici.

Font: E-mtb.es i Bio Bike 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.