Per què una e-Bike?

Per què una e-Bike?

Les bicicletes elèctriques van guanyant adeptes i cada vegada és més freqüent veure-les pels carrers de la nostra ciutat. Les seves excel·lents prestacions i avantatges converteixen les i-Bikes en un dels mitjans de transport més ecològics, saludables i econòmics que existeixen.

Actualment vivim en una societat que aposta per la vida sana i no hi ha res més saludable que un transport com la bicicleta elèctrica. Aquest vehicle compta amb un motor elèctric que ajuda al desplaçament quan pedalegem. Per exemple si hem d’anar per una pujada, el motor assisteix al pedaleig i no és necessari estar en una excel·lent forma física.

A la botiga La Bosch tenim bicicletes elèctriques tant de ciutat com de muntanya, aquestes últimes també es poden utilitzar en un entorn urbà.

Models urbans

Models de muntanya

 

A continuació, et donem les claus pels quals una i-Bike és una inversió per a tu i el teu estil de vida:

Senta’t bé: Practiquis esport o no, les bicicletes elèctriques ajuden a posar-te en forma i a realitzar exercici físic encara que tinguin l’assistència d’un motor elèctric.

Si ets més urbà i no t’agraden els llargs recorreguts per la muntanya, no et preocupis perquè amb aquestes bicis podràs dedicar temps al teu cos desplaçant-te de casa al treball i del treball a casa amb total comoditat.

Emoció: Experimenta, exactament, les mateixes sensacions que hom pot tenir amb una bicicleta convencional però afegint màxim confort a les teves cames.
Rapidesa: Evita embussos i escurça el temps. Desplaça’t pel carril bici per avançar cotxes i motos i sigues el primer en arribar a la feina.

Ocupen poc espai: Una vegada arribes a la teva destinació, no has de preocupar-te per l’aparcament. D’una banda, les bicicletes ocupen poc espai i qualsevol racó segur serveix i, d’altra banda, no fa falta que les deixis al carrer perquè algunes que tenim són plegables i pots emportar-te-les a on sigui.

Sostenibles: Són un mitjà de transport que no contamina, ja que no emeten gasos tòxics com, per exemple, Diòxid de Carboni (CO2). L’energia prové del pedaleig. Si no pedaleges, el motor s’apaga. A més a més, al ser silencioses no contribueixen a la contaminació acústica.

Autorecargables: Els models que tenim a la botiga són autorecargables, és a dir, que extreuen l’energia a través del pedaleig.

Desplaça’t tant per la ciutat com per la muntanya amb total comoditat. Les bicicletes elèctriques La Bosch són saludables i eficients.

Font: Media Trends

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.