Ulleres de sol i ciclisme, el tàndem perfecte

Ulleres de sol i ciclisme, el tàndem perfecte

En els últims anys, el ciclisme ha anat guanyant adeptes. De fet, cal destacar que segons una Enquesta d’Hàbits Esportius a Espanya 2015, l’esport més practicat – al contrari del que puguem pensar – no és el running sinó el ciclisme. Més d’un 38% dels enquestats practica aquesta disciplina.

La bicicleta és l’eina perfecta per experimentar sensacions com la diversió i la llibertat. Sortir per la muntanya o anar a fer un tomb per la ciutat ajuda a desconnectar de la rutina i a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, tant a nivell físic com mental. El nivell d’exigència és cosa teva, l’important és gaudir sobre les dues rodes.

Quan ens preparem per sortir amb la bicicleta hi ha un aspecte que hem de tenir present, la protecció dels nostres ulls. Les ulleres de sol també formen part de l’equipament, ja que ens protegeixen del Sol i de possibles lesions causades per la presència de brutícia, insectes o petites pedres de l’entorn.

Com han de ser unes bones ulleres de sol?

És important que el disseny de les ulleres sigui ergonòmic, és a dir, que s’adaptin perfectament a les faccions del rostre i al casc. En aquest sentit, les ulleres de la marca Smith esdevenen una gran elecció perquè ofereixen una visió òptima en qualsevol entorn, ja sigui en circuits de ruta o MTB. 

A la nostra botiga trobaràs diferents models:

Presenten plaquetes per al nas ajustables en dues posicions i extrems de les varetes lliscants perquè no quedin molt apretades i resultin còmodes de portar. Gràcies al revestiment hidro-oleofòbic de les lents estaràs protegit de les esquitxades, ja que repel·len la brutícia.

El seu disseny les converteix en les ulleres idònies a l’hora de realitzar qualsevol activitat, assegurant el màxim rendiment.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.