ROBA I ACCESSORIS

EL CASC DELS GUANYADORS

Als ciclistes els agrada la velocitat. Van més ràpid, més lluny i viatgen amb més agressivitat. Els agraden les emocions fortes.

Per fer front als seus nous reptes, Smith reinventa els nivells de protecció que hi havien fins ara. La marca ha creat cascs que superen les exigències de les normes de seguretat. Se centren en els quatre tipus d’impactes que poden patir: velocitat baixa, velocitat alta, rotacional i múltiples impactes.

A la Bosch també hi trobaràs els casc POC. POC és una empresa sueca de roba i accessoris per a riders. La seva missió és la de reduir les conseqüències dels accidents pels atletes d’esports.

Encara que POC es va fundar l’any 2005 centrada en els esports d’hivern, al 2014, va anunciar el llançament d’AVIP – la seva primera gamma específica per a bicicletes de carretera. Seguint el concepte AVIP, POC va engegar, al 2015, el programa Raceday, desenvolupat per optimitzar i millorar el rendiment dels ciclistes més competitius que busquen guanyar.

POC compta amb un laboratori que reuneix els coneixements dels especialistes en aerodinàmica amb l’objectiu d’optimitzar els productes POC, la qual cosa permet al ciclista anar més ràpid, utilitzant menys energia.

POC, els accessoris dels campions!

PRODUCTES

Supera a la teva competència amb aquest nou i revolucionari casc. Màxima ventilació, aerodinàmica excepcional i major protecció… El model Overtake és un company indispensable per a qualsevol ciclista, en qualsevol esdeveniment.

 • Estructura lleugera AEROCORE In-Mold
 • Protecció amb ventilació amb material patentat Koroyd
 • Estructura d’esquelet integrada i reforços en fibra de carboni
 • Sistema ajustable VaporFit Fit
 • Rendiment aerodinàmic amb 21 obertures de ventilació
 • Nou X-Static amb forro de rendimient de refredat reactiu
 • Òptima integració amb ulleres de sol

280 €

El guardonat casc Forefront el model de cobertura completa ideal per al ciclista de muntanya o d’enduro, està dotat d’una estructura AEROCORE™ de Koroyd® que conforma un casc de perfil reduït amb una protecció amb ventilació que s’integra a la perfecció amb ulleres de sol, màscara, llanterna o càmera POV.

 • Estructura lleugera AEROCORE In-Mold
 • Protecció amb ventilació amb material patentat Koroyd
 • Estructura d’esquelet integrada i reforços en fibra de carboni
 • Sistema ajustable VaporFit Fit
 • Rendiment aerodinàmic amb 21 obertures de ventilació
 • Nou X-Static amb forro de rendimient de refredat reactiu
 • Òptima integració amb ulleres de sol

Dissenyades per a les necessitats dels atletes d’elit. És ergonòmic, adaptable a qualsevol rostre i a les condicions més extremes.

 • Lents de carboni TLT
 • Revestiment hidro-oleofóbico en les lents
 • Plaquetes de nas ajustables en dues posicions
 • Extrems de les patilles deslizables
 • Curvatura 7×4 de lent tórica

169 €

Dissenyades per satisfer les necessitats d’atletes professionals, les ulleres Pivlock Sorra Max ofereixen un perfil més grans per a una major cobertura i un millor ajust per a rostres més grans. Des de la línia de sortida fins al podi, el model Pivlock t’acompanyarà en tot moment.

 • Lents de carboni TLT
 • Curvatura 7×4 de lent tòrica
 • Revestiment hidro-oleofóbico en les lents
 • Plaquetes de nas ajustables en dues posicions
 • Extrems de les patilles deslliçants

169 €

Ulleres d’inspiració sport casual. El seu sistema de lents intercanviables permet complir tots els teus objectius esportius en qualsevol condició de llum. Té un disseny ergonòmic ajustat per maximitzar la integració amb tot tipus de cascs.

 • Plaquetes del nas ajustables en 2 posicions
 • Lents de protecció de base 9

199 €

Dissenyat especialment com a casc de bicicletes de carretera. Ofereix una òptima ventilació, confort i pesa menys de 200 g. Proporciona una major cobertura i protecció per la part posterior del cap. El forro EPS és estratègicament més gruixut a les zones més exposades.

Aquest model incorpora un sistema de ventilació amb menys orificis però més grans, la qual cosa permet que l’aire flueixi millor a través del cas.

 

Disponible en 3 colors: Navy Black – Hidrogen White – Cannon Green

Casc dissenyat per proporcionar una major cobertura a la part central i posterior del cap. Està reforçat amb fibra d’aramida per a una major protecció i resistència. Té un sistema de canal de ventilació amb 16 ranures de ventilació. El tamany s’ajusta i té una visera, també ajustable, que protegeix els ulls de la pluja, el sol, el fang i les branques dels arbres. Pesa 340 g.

 

Disponible en 1 color: negre/blanc

Casc dissenyat pels amants de les emocions fortes i l’enduro. Incorpora un sistema de ponts d’aramida galardonada. El forro EPS reforçat proporciona un alt nivell de protecció. Aquest model millora encara més les seves característiques de seguretat, mantenint un pes baix. Té un disseny de ventilació altament eficient, optimitzat i avaluat en proves a túnel de vent. Compte també amb un clip per les ulleres i un sistema que s’ajusta al tamany del teu cap.

Dissenyades per integrar-se a la perfecció amb el casc Octal. Permeten canviar la lent de forma ràpida. Té detalls de goma per millorar la subjecció. La part del nas és ajustable i s’adapta. Al no tenir marc a la zona inferior ofereix una millor visió perifèrica. Els vidres estan tractats de forma que augmenta els contrasts a la superfície de la carretera, la qual cosa ajuda a detectar irregularitats, forats i grava. Tenen tractament antivapor i repelen la brutícia o les gotes d’aigua.

 

Disponible en 2 colors: Hydrogen White i Uranium Black

Ulleres dissenyades pels ciclistes nats. De baix pes i gran durabilitat, tenen gran flexibilitat per canviar la lent. Tenen detalls de goma a la patilla i a la zona del nas, que s’adapta a la forma d’aquest. Els vidres estan tractats de forma que augmenta els contrasts a la superfície de la carretera, la qual cosa ajuda a detectar irregularitats, forats i grava. Tenen tractament antivapor i repelen la brutícia o les gotes d’aigua.

 

Disponible en 2 colors: Hydrogen White i Navy Black

EL CASC PLEGABLE MÉS URBANITA

El casc plegable per a bicicleta, l’aposta perfecta entre seguretat i estil.

 

El casc Closca Fuga comprèn 3 anells concèntrics mòbils articulats entre si amb 2 posicions estables. El seu sistema patentat redueix el volum en més del 50% i es torna pla com un llibre. Closca Fuga és l’únic casc plegable que cap en qualsevol bossa o motxilla.

 

El seu disseny és elegant, lleuger i còmode, però sobretot segur.

 

Mentre el casc estigui en el cap roman bloquejat i immutable, però es plega sense problemes en un segon quan no s’està utilitzant i es redueix el volum en més d’un 50%.

 

Compta amb les certificacions internacionals de seguretat de la CPSC i EN1078.

CARACTERÍSTIQUES

El procés creatiu del Closca Fuga s’ha dut a terme tenint en compte les directrius dels ciclistes urbans habituals. Entre les seves característiques destaca:

■ Estructura interna de fibra de vidre reforçada, EPS i PC per aconseguir la màxima capacitat d’absorció en impactes.

■ Innovador sistema de ventilació amb sortides d’aire ocultes per millorar l’estètica i la protecció del cap del ciclista.

■ Filosofia Plug and Play amb un sistema d’ajust elàstic i ajustable per millorar la comoditat i la seguretat.

MODELS

CLOSCA FUGA NEGRE

120 €

CLOSCA FUGA BLANC

120 €

A La Bosch hi trobaràs les últimes novetats en accessoris de la marca sueca Thule. A les nostres botigues podràs veure:

 

 • Portabicicletes: per portar les bicicletes al cotxe on tu vulguis, amb facilitat, rapidesa i sobretot seguretat.
 • Cadiretes i portabebès: ideals pels desplaçaments amb nens ja sigui per la muntanya o ciutat. Es tracta de sistemes segurs, fàcils d’utilitzar i còmodes, tan per passeig curts o llargs.
 • Accessoris per a bicicletes: et permetran augmentar la capacitat de transport de la teva ebike. En aquesta categoria s’inclouen maletes portabici, motxilles impermeables, portaequipatges, bosses pel manillar…

A la nostra botiga hi trobaràs les millors marques d’accessoris per a bicicletes. Cascs, guants, ulleres… Tot el que necessites per passar un dia inoblidable amb la teva bicicleta elèctrica.

 

Aquestes són les nostres marques: