Anar amb e-bike a l’hivern. Què necessito?

Anar amb e-bike a l’hivern. Què necessito?

La bicicleta i el fred ja no han de ser incompatibles. A l’actualitat han aparegut moltes solucions de roba tècnica adaptable a la majoria de les nostres butxaques.

CALÇAT

Els peus esdevenen un dels principals focus de fred. Quan pedaleges els peus i els dits no es mouen molt i, per tant, pateixen una baixa circulació de la sang i poden entumir-se. Així doncs si vols sortir aquests dies d’hivern, et recomanem invertir en unes botes especials per a mantenir els peus secs i ben calentons. Si no vols gastar-te diners en unes sabates especials per a l’hivern, sempre pots recórrer als mitjons impermeables i les cobertes de sabates de neoprè.

CAMES

Si passes molt fred a les cames, la millor solució és optar per unes mitges de pitet tèrmiques. S’ajusten perfectament al cos, et mantenen calent i bastant sec i pots posar-te’ls sota uns pantalons curts. Si no tens molt fred a les cames, pots escollir unes  mitges tres quarts o, simplement, un bodi tèrmic amb escalfadors de genoll.

No t’oblidis de posar-te uns pantalons curts amples i resistents a l’aigua damunt per assegurar que et mantens sec i calent.

CAPA BASE

T’ajudarà a absorbir la humitat de la suor. Pots optar per fibres naturals o sintètiques. Aquestes últimes són més lleugeres i millor si les neteges a la rentadora. El problema és que agafen mala olor de seguida i no són massa calentes. Les naturals abriguen més però són cares i requereixen més cura a l’hora de rentar-se.

TRONC SUPERIOR

Encara que t’agradi posar-te diverses capes, una bona jaqueta tècnica és clau. Assegura’t que tingui punys i cintura ajustable, coll alt i caputxa extraïble. El gore tex és una bona opció, ja que és impermeable i permet que la peça transpiri.

MANS

Compra’t uns guants d’hivern amb un material aïllant gruixut a la part posterior de les mans. Un guant de neoprè també et serà útil, ja que no deixarà entrar l’aigua i crearà una capa calenta sobre la pell per mantenir les mans ben calentones.

Ropa_Ciclismo_Invierno_Combatir_Frio_III

CAP

Si fa molt fred, pots posar-te una braga perquè el teu coll es mantingui calent.

Amb aquests consells et protegiràs al 100% del fred i podràs gaudir de la teva sortida i temps lliure amb total comoditat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.